Ska vi kalla Office 365-knappen för “våfflan”?

Office 365-knappen? Ja. Du ser den på bilden under.

vafflan

Efter att ha lyssnat på en webinar om Azure AD och fräsiga saker man kan göra med det noterade jag att de ansvariga kallade knappen för “Våfflan”, något de menade att de lärt sig från kollegor på Microsoft. Och varför inte? Det är viktigt att vi har bra namn på saker och ting för att kunna kommunicera rätt – och de nio punkterna påminner ju onekligen om en fyrkantig våffla. Jag tänker börja köra och se om mina kollegor hänger på.

P.S. Våffeldagen är den 25 mars. D.S

Johan Sjöstrand

Jag jobbar med SharePoint Online och Office 365, gillar Powershell och smarta OOTB-lösningar. En gång i tiden var jag journalist och skrev mycket om kultur och nöje, numera försöker jag intressera mina kollegor för frijazz (med blandat resultat). Gillar text och är intresserad av SharePoints publiceringsfunktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.