Microsoft Surface Pro 3 – en äkta ersättare för en laptop?

Jag vill ha den senaste tekniken – jag erkänner det. Jag vill peta, känna och fixa.

surface

Förutom att nya skinande leksaker så har jag moderna behov och är kräsen. Jag har en timmes restid och jag vill göra det mesta av den tiden. Jag tittar mycket på videos och gör mycket omvärldsbevakning. Tur att jag verkligen älskar mitt jobb för det upptar mycket av min tid. Jag har skaffat en Surface Pro 3 och jag har antagit utmaningen att justera mitt arbetssätt till den och lämna laptops i det förflutna. Det är lite läskigt. Här är mina insikter efter ungefär en vecka.

Tangentbord är nödvändigt

Det funkar inte att jobba en hel dag utan tangentbord. Punkt. Jag känner mig som fyra år. Jag har inga stationära datorer hemma så det blev ett inköp av bluetooth mus och tangentbord. När jag satte i mottagaren i plattan så började musen fungera innan plattan ens startat upp. Nice.

Pennan är grym

Jag har länge burit på papper och penna för att skriva text med tangentbordet är inte tillräckligt när jag tar anteckningar. Det blir ofta lite rörigt på mina anteckningsblock (och en hel del doodlingar) och det tar ganska mycket tid att överföra idéerna digitalt för de ska till olika ställen. Nu skriver jag anteckningarna med pennan direkt i de olika anteckningsböckerna jag har i OneNote. Och jag kan doodla i en egen sida och sen radera den. Nice.

Jag kommer att skriva ytterligare ett inlägg eftersom jag når en del nya insikter.

Pia Langenkrans
Följ mig

Pia Langenkrans

Office 365 Ninja at B3
Pia har lång erfarenhet av att jobba med IT, molnet och Office 365. Hon har en bakgrund inom programmering och fokus nu är att hjälpa företag att få moderna arbetsplatser.
Pia Langenkrans
Följ mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.