Funderar du på att köpa en standard SharePointlösning? ClearBox har jämfört 26 olika paket

Det är tufft att vara IT beställare och ibland kan man göra livet enklare för sig genom att ställa sig på andras axlar. ClearBox har gjort en genomlysning och säljer en rapport. Den kostar lite men det är värt det om du sitter och jämför. Köp den, läs den och skaffa dig bra koll på vad SharePoint Online kan göra, och vad som finns som är paketerat. Det är nyttig läsning även för dig som sitter och bestämmer dig för ett annat system. Du behöver jämföra ditt Business case.

Urk. Standard är bara skit. Det vet alla. Jag är smart och anpassar våra verktyg efter vår verksamhet

Det är en strategi, men du behöver nog läsa rapporten ÄNNU mer än de som är sugen på en standardlösning. Du behöver ha koll på den bortre delen av din budget. När det sticker iväg kan du alltid hota med att “men då blir det ett standard SharePoint intranät” när det blir en syftesglidning. Kunskap kan användas till både gott och ont. Att du får input till din egna önskelista är inte heller fel.

SharePoint intranets in-a-box V2

 

 

 

Pia Langenkrans
Följ mig

Pia Langenkrans

Office 365 Ninja at B3
Pia har lång erfarenhet av att jobba med IT, molnet och Office 365. Hon har en bakgrund inom programmering och fokus nu är att hjälpa företag att få moderna arbetsplatser.
Pia Langenkrans
Följ mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.