Datum satt för SharePoint Saturday i Stockholm

Vad är det för något?

SharePoint Saturday är ett världsomspännande koncept som kort går ut på detta: En lördag är det ett gratis event för besökare som drivs av eldsjälar för att prata om SharePoint. Du kommer att få minst en t-shirt.

De säger end-user men det är ofta mycket teknik och en hel del IT-tekniker som är där. Om du står ut att höra folk med lätt glansiga ögon prata om SharePoint och dess förträfflighet kan du här få många bra svar på de flesta av dina frågor. Här hänger arkitekter, utvecklare, projektledare, tredjepartsleverantörer, konsulter och affärsområdeschefer. Du kan få lära dig specifika saker på detaljnivå och högtflygande teorier om hur du förändrar din verksamhet.

När & Var: World Trade Center, Stockholm 21 maj

Bland gästerna finns Simon Allport som visar hur du krokar SharePoint på Internet of Things-tåget, Alistair Pugin håller en föreläsning om effektiv SharePoint-arkitektur och Markus Hintner pratar om SharePoint 2016.

Läs mer på siten här. Anmälningslistan öppnar den 4:e april.

Hoppas vi ses där!

Johan Sjöstrand

Jag jobbar med SharePoint Online och Office 365, gillar Powershell och smarta OOTB-lösningar. En gång i tiden var jag journalist och skrev mycket om kultur och nöje, numera försöker jag intressera mina kollegor för frijazz (med blandat resultat). Gillar text och är intresserad av SharePoints publiceringsfunktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.